Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Toate camerele sunt dotate cu gust si simplu dispun de 1 pat suplimentar, baie cu dus, uscator de par, SAT-TV, telefon, aer conditionat individual (gratuit), mini-bar, seif (2 Eur/zi), Wi-Fi gratuit, balcon sau terasă. Camerele de familie oferă 2 dormitoare (paturi supraetajate pentru copii). Mari Beach oferă un restaurant cu o terasă în aer liber, un colț de internet (contra cost), o sală comună TV. Zona exterioară este formată dintr-o piscină cu un mic tobogan, o piscină separată pentru copii, o terasă la soare cu șezlonguri și umbrele, un snack bar la piscină cu zonă de relaxare,  pe plajă pentru plajă există șezlonguri și umbrele de soare gratuite și pe plajă. Cea mai apropiată stație de autobuz se află pe drumul principal, la aproximativ 150 m de hotel. Plaja Mari este la doar 400 m. din centrul orașului Kavros se găsesc multe magazine și taverne.

Localizare

Hotel cu spatii verzi frumos amenajate, camere confortabile, restaurant, bar, acces la internet, piscina, servicii foarte bune. Situat la cativa pasi de taverne, restaurante, baruri, magazine si cafenele.

Facilitati Hotel

parcare gratuită, internet gratuit, Wifi public, piscină, plajă, camere pentru nefumători.

Facilitati camere

Camerele dispun de urmatoarele facilitati: aer condiționat, cuptor cu microunde, frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.