Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KOSTAKIS BEACH APARTMENTS


Descriere

Kostakis Beach este situat într-o zonă liniștită, în fața mării.În apropierea hotelului se regasesc magazine și restaurante, iar zona plină de viață din Platanias este la doar 15 minute de mers pe jos.

Localizare

Kostakis Beach este un hotel nou construit (complex de apartamente) situat pe plaja Gerani, la doar 14 km de Chania si la 3 km de Platanias. Hotelul este situat în mijlocul orașului Gerani. Este construit chiar în fața mării, iar atmosfera sa prietenoasă, familială, o face ideală pentru o vacanță liniștită și relaxantă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 24 km.

Facilitati Hotel

Recepție 24 de ore, restaurant, bar, cafenea, terasă la soare, grădină, zonă de plajă, privat, bar pe plajă, piscină sezonieră, bar la piscină, snack bar la piscină, piscină cu zonă pentru copii, minimarket, teren de joacă, sală de jocuri, biliard, depozitare bagaje, birou de turism.

Facilitati camere

aer condiționat, articole de toaletă, baie cu cadă sau duș, TV prin cablu-satelit, dulap, facilități de cafea, serviciu zilnic de menajeră, masă, telefon cu linie directă, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, uscător de păr Uscător de păr, Aer condiționat cu control individual, Balcon  /Terasă privată, Frigider, Seif, Vedere la mare, Zona de relaxare, Canapea extensibilă, Acces internet Wi-Fi (gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.