Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kirki Village - Adults Only


Descriere

Kirki Village este un hotel mic si confortabil, construit in stil clasic cicladic, care se află în micul sat din Panormo, aproape de orasul Rethymnon. Acest hotel ofera o atmosfera caldă, tradițională, cu o ambianță familială.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor internet corner (contra cost), Wi-Fi (contra cost), piscina, Sala TV, seif, bar, restaurant.

Facilitati camera

Camerele de tip studio ofera chicinetă complet echipată cu frigider, aer condiționat, seif, balcon sau terasă , baie cu duș . Studio-urile pot găzdui până la 3 persoane.

Apartamentele sunt dotate cu chicinetă complet echipată cu frigider, aer condiționat, seif, balcon  sau terasă si baie cu duș. In aceste apartamente exista, de asemenea, un living cu canapele care se transformă în paturi confortabile și se poate găzdui până la 4 persoane.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.