Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELIOS APARTMENTS


Descriere

Construite la doar 200 de metri de plaja de nisip, într-un peisaj natural frumos dominat de verdeață, cele 33 de apartamente noastre recent renovate asigură o liniște completă în timpul orelor în care doriți să vă relaxați, în timp ce sunt situate la doar 10 minute de centrul cosmopolit din Chania și de obiectivele sale istorice. Pentru cei care doresc să exploreze insula noastră, veți avea baza ideală pentru excursii în zonele de vest și de sud ale prefecturii, cu faimoasele sale chei și cele mai faimoase plaje precum Elafonissi, Balos și Falassarna.

Localizare

După ce te trezești dimineața, bucură-te de micul dejun la Helios Bar, apoi ia un prosop și în 3 minute de mers pe jos te vei afla pe una dintre cele trei plaje cu nisip din Agii Apostoli, pentru a te bucura de înotul de dimineață!
 
În timp ce vă bucurați de mare sub soarele grecesc terapeutic, veți înțelege de ce plajele premiate cu Steagul Albastru din Agii Apostoli sunt printre cele mai populare destinații din vestul Cretei. Pitorescul Chania este situat la doar 4 km distanță și pentru a vă facilita transportul, există multe servicii de autobuz la ore regulate.
 
La o privire: Vacanțele în zona Agii Apostoli sunt ideale dacă sunteți în căutarea unor momente liniștite în familie într-un cadru deosebit și frumos, lângă mare.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera:

• Recepție (8:00 - 12:00)
• parcare deschisă gratuită
• Piscina și piscina pentru copii
• Bar la piscină (8:00 am – 12:00 pm), care funcționează ca zonă de mic dejun și snack bar
• Servicii interne și de concierge
• Serviciu de spălătorie/curățătorie chimică la un cost suplimentar
 
 

Facilitati camere

aer conditionat, tv cu ecran plat, chicineta mobilata,frigider, ustensile pentru bucatarie, baie privata, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.