Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrispy World Hotel & Resort Water Park


Descriere

Hotelul Chrispy World 4* va ureaza bun venit in lumea ospitalitatii absolute. Datorita diverselor posibilitati de distractie, confortului oferit si personalului calificat, un lucru este sigur: veti avea o vacanta memorabila.

Localizare

Hotelul este situat la 200 m de plaja, intr-una din cele mai pitoresti zone din I. Creta, in satul Rapaniana, municipalitatea Kolimvari, la 20 km vest de Chania. De asemenea este aproape de Platania care ofera numeroase posibilitati de distractie. In fata hotelului se afla statia de autobuz, cursele fiind din 30 in 30 minute.

Facilitati hotel

Hotelul este format din 3 aripi diferite: Riviera, Village si Palace care ofera servicii de receptie, fax, room service, wi-fi gratuit in spatiile publice, internet, schimb valutar, inchiriere masini, posibilitatea de a rezerva excursii, parcare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, servicii de spalatorie, mini market, restaurant cu o capacitate de 220 locuri, bar, 3 piscine, sauna, jacuzzi, sala de fitness, sala de jocuri (tenis de masa, billiard), teren de tenis, teren de volei si program de animatie. Pentru copii exista o piscina, loc de joaca si mini club cu animatie.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere standard, camere superior si camere delux. Fiecare camera este decorata cu mult bun gust si ofera mobilier din lemn, bai moderne, aer conditionat, TV si balcoane cu vedere la mare, la gradina sau la cele 3 piscine. Camerele delux, moderne si spatioase ofera piscina privata si o priveliste spectaculoasa asupra Golfului Kolimbary.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (www.chrispy.gr) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Sporturi
Babysitting
Camere familii
Parcare
Schimb valutar
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.