Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANAIS COLLECTION HOTELS & SUITES


Descriere

Recent renovat în 2019, acest hotel de 3 stele cu 2 etaje este format din 3 clădiri alăturate, oferind 77 de camere în total. Cazare de înaltă calitate, o gamă de servicii și facilități de neegalat, combinate cu ospitalitatea tradițională cretană fac din Anais Collection Hotels & Suites cea mai bună alegere.

Localizare

Anais Collection Hotels & Suites este situat în Chania, pe frumoasa insulă Creta. Centrul orașului Chania se află la 4,5 km, iar Noul Muzeu Arheologic din Chania este la o distanță de 5,6 km.

Facilitati Hotel

Recepție 24 de ore, parcare gratuită, inchiriere mașini/biciclete, serviciu de spălătorie (contra cost), fier de călcat și masă de călcat disponibile la cerere, restaurant, centru de fitness, prosoape de piscină și plajă de închiriat, 2 piscine, 2 piscine pentru copii, WIFI gratuit, automate (24/7), centru de masaj, biliard, tenis de masă.

Facilitati camere

Încuietori electronice, Wi-Fi, cadă sau duș, aer condiționat controlat individual, TV prin cablu-satelit, TV cu ecran plat, telefon direct (contra cost), cutie de valori, uscător de păr, priză de ras, chicinetă, frigider de dimensiuni medii , aparat de cafea, prăjitor de pâine, ceainic, cuptor cu microunde, masă, fier și masă de călcat (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.