Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB TORREQUEBRADA

   Benalmadena, Spania

de la
1112  992 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati camere
THB Torrequebrada dispune de 350 camere: 264 camere standard, 20 camere superioare, 44 junior suite, 20 executive suites, 2 royal suites. Toate camerele sunt pentru nefumatori, ofera balcon si vedere catre mare si sunt dotate cu baie, uscator de par, telefon, aer conditionat/incalzire, TV satelit, minibar, seif (gratuit). La cerere hotelul poate oferi si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati hotel
Hotelul ofera oaspetilor sai 2 piscine amenajate cu umbrele si sezlonguri, pool bar cu terasa, restaurant, Cafe Royal Restaurant - pentru evenimente speciale si mese festive, lounge bar cu TV si terasa, acces internet WiFi gratuit in loocurile publice, programe de animatie pentru adulti si copii, show profesional de 3 ori/saptamana (contra cost: 35 euro/adult, 25 euro/copil), piscina interioara incalzita, sauna, gimnastica, masaje si tratamente (contra cost), parcare (gratuit), teren tenis, loc de joaca pentru copii, spalatorie, Casino Torrequebrada.

Localizare
Hotelul THB Torrequebrada este situat pe plaja din Benalmadena si la 12 km de Aeroportul International Malaga. Exclusivista statiune Marbella este situata la aproximativ 1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.