Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OMIROS


Descriere

Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant cu bucatarie atat traditionala cat si internationala, dimineata oferind un mic dejun tip bufet. Cei care prefera piscina, pot beneficia de serviciile barului de la piscina care serveste atat bauturi cat si mese usoare. Pe langa acestea, in Gouvia intalnim multe restaurante pregatite sa serveasca turistii atat cu preparate locale cat si cu preparate cu specific international.

Sport & Divertisment:
Hotelul ofera o piscina in jurul careia stau la dispozitia turistilor sezlonguri si umbrele de soare. In Gouvia, se gasesc mai multe oportunitati de distractie, fiind multe restaurante si baruri de noapte. Pentru cei care prefera plimbarile in aer liber, zona santierelor navale medievale venetiene este potrivita pentru aceasta activitate.

Web page:
http://www.hotelomiros.com/

Localizare:
Situat in Gouvia, in nord-estul insulei Corfu, la 100 m de plaja, la 6km distanta de port, la 7km distanta de centrul istoric al orasului Corfu si la 6km distanta de Aeroportul International "Ioannis Kapodistrias". Taxi station in fata intrarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.