Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympion Village (Corfu)


Descriere

Descriere: Olympion Village este un hotel elegant care se afla intr-un loc de liniste suprema in sudul frumoasei insule Corfu. Aceasta statiune relaxanta s-a nascut din viziunea de a crea o ascunzatoare din zona plina de viata Kavos si de a oferi oaspetilor sai combinatia de un sejur simplu, dar luxos si confortabil.

Localizare: Hotelul este situat pe varful unui deal chiar in afara fasiei principale din Kavos. Se afla la 5 mile de orasul Lefkimmi, un loc unde turistii pot experimenta stilul de viata autentic al localnicilor. In jurul zonei Kavos si a zonei mai extinse a Lefkimmi, puteti descoperi o multime de nestemate ascunse ale Corfuului de Sud, cum ar fi plaja secret (cunoscut si sub numele de Arkoudilas) una dintre putinele plaje nealterate ale insulei.

Dotari camere: Toate cunitatile de cazare clud o cabina de dus si cada separat, seif in camera, chicineta, aer conditionat, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Receptie disponibila 24/7 ore pe zi. Langa receptie puteti gasi barul principal, unde va puteti bucura de o bautura inainte de seara in timp ce asteptati cina. De cealalta parte a hotelului, restaurantul nostru este deschis toata ziua, oferindu-va posibilitatea de a experimenta preparatele noastre delicioase. In timpul zilei, va puteti relaxa si va puteti bucura de soarele din jurul piscinei noastre spatioase. In plus, exista un minimarket disponibil pentru orice extra de care ati putea avea nevoie in timpul sederii dumneavoastra.

Web site: https://www.olympionvillage.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.