Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riverside Garden Resort 4*

de la
892  767 
Tarif / persoana
* perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Riverside Garden Resort (numit si Riverside Holiday Village) este un hotel de 4 stele dinCiprul de Nord; ideal pentru cupluri, familii sau pentru cei care calatoresc singuri; la 15 minute de mers cu masina de orasul Kyrenia.

Localizare: Hotelul Riverside Garden este localizat la aproximativ 90 km de aeroportul International din Larnaca.

Dotari camere: Hotelul dispune de mai multe tipuri de unitati de cazare, cum ar fi: camere premium de 5* (camere luxoase cu balcon cu vedere la piscina & gradina dotate cu aer coniditionat, televizor, telefon, baie, uscator de par; capacitatea maxima de cazare fiind 2 adulti cu 1 copil si 1 infant), vile cu 1, 2 sau 3 camere (toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, uscator de par- cu depozit, de la receptie, mini frigider, televizor, telefon, balcon, fara acces la internet) sau bungalouri de 1 sau 2 camere (sunt situate langa piscina, la parter, cu 1 sau 2 dormitoare, aer conditionat, telefon, televizor, uscator de par- cu depozite la receptie, terasa, fara acces la internet).

Facilitati hotel: Resortul dispune de 1 restaurant premium, 1 restaurant a la carte, ranch bar, 1 piscina semi olimpica, aqua aprk, piscina exclusiv pt adulti, shuttle la plaja (de 4 ori pe ziin perioada 01.04.2022- 31.10.2022), sauna, servicii de masaj, teren de tenis, mini market, receptie 24 de ore, teren de volei, teren de baschet, serviciu de rent a car, loc de joaca pt copii, camera de joaca, seif (contra cost), serviciu de baby sitting, schimb valutar cat si muzica live.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.