Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOW KREMLIN PALACE

de la
748 
Tarif / persoana
* perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere


Construit in anul 2003, cu o suprafata totala de 75.000 mp, hotelul dispune de 3 corpuri de cladire cu 4 - 6 etaje. Hotelul are in total 874 de camere repartizate astfel:

· 659 camere standard, capacitate maxima de 3 pax;

· 10 camere pentru persoane cu dizabilitati, capacitate maxima de 2 pax;

· 64 camere cu conexiune, capacitate maxima 4 + 2 pax;

· 126 camere douplex (la parter se afla un dormitor fara usa cu 2 paturi twin, baie cu cabina de dus; la etaj se afla un dormitor fara usa cu 1 pat matrimonial, baie cu cada, 2 TV, balcon, capacitate maxima 4 pax;

· 14 suite (din care 2 Jr. Royal Suite) compuse din: un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada. Facilitati: room service gratuit, capacitate maxima 2 + 1 pax;

· 1 apartament Junior Royal Suite, compus din sufragerie, bucatarie, birou in oficiu, un dormitor cu usa si pat matrimonial, 1 baie cu Jacuzzi si 1 baie cu cabina de dus, capacitate maxima: 2 + 1 pax.


Localizare: pe malul marii, la 20 km de centrul orasului Antalya si la 20 km de aeroport.


Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar (aprovizionat zilnic cu bauturi racoritoare si bere), seif, aer conditionat centralizat, baie cu cada sau dus,uscator de par,mocheta, balcon sau terasa (la etajul I), acces internet.


Facilitati hotel: restaurant principal – Stolitsa Restaurant pentru bufetul deschis, 6 restaurante A`La Carte – Pasha Turkish (turcesc), La Gondola (italienesc), El Sombrero (mexican), Marine Restaurant (pescaresc si fructe de mare), Sushi si Mangal Park. Conceptul hotelului este de Maximum All Inclusive - toate mesele, bauturile locale alcoolice si nonalcoolice si unele bauturi din import sunt fara plata. O data pe sejur puteti servi masa la restaurantele A`La Carte (cu rezervare in prealabil). In restaurantul principal STOLITSA se serveste tip buffet suedez: micul dejun (7.00-10.30), pranzul (12.30-14.30), cina (19.00-21.30), midnight-snack (23.00-00.00) si late snack (00.00-05.00). Este disponibil meniu pentru copii, meniu dietetic. In dotarea hotelului mai regasim: 7 baruri, cort cu specialitati turcesti, patiserie, snack-uri pe plaja, inghetata, pizza, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane, 8 terenuri de tenis, cursuri gratuite detenis organizate in grup (lectiile private si nocturna se platesc), minifotbal, squash, baschet, volei de plaja, 8 mese de billiard, tenis de masa (3 mese), minifotbal, baschet, darts, jogging, tir, tenis, ciclism, curs de dans, aerobic, aquagym, sporturi de apa (cataraman, wind surf, canoe, scufundare de proba in piscine), musica live, spectacole, seri turcesti, concursuri, karaoke, disoteca.

Servicii cu plata:restaurantele A’ La Carte: La Gondola (italienesc), El Sombrero (mexican), Sushi si Mangal Park, room service, doctorul, baby sitting, spalatorie, internet, centru de infrumusetare, magazinele, rent a car, sporturile de apa motorizate, windsurf (licenta este obligatorie), catamaran (licenta este obligatorie), masajul, cursurile de tenis private, internet cafe, darts electronic, nocturna terenurile de tenis, spalatorie, curatatorie, halate de baie, babysitter, carucioare pentru copii, late check-out.


Plaja de nisip fin, cu o lungime de 215 m.Sezlongurile, umbrelele, saltelele, hamacurile si prosoapele pentru plaja sunt gratuite (chei).


Piscine:

- piscina interioara incalzita, cu jacuzzi pentru adulti (180 mp);

- piscina exterioara principala cu jacuzzi (1938 mp);

- Aqua Park cu 4+2 tobogane pentru adulti (75 mp);

- piscina exterioara pentru copii cu Aqua Park si 3 tobogane (239 mp).


Alte informatii:

- pentru urmatoarele restaurante a la carte, se percepe o taxa de rezervare de ~ 10 euro/persoana: Sushi, Italian, Mexican si Mangal Park. Vinurile in restaurantele a`la carte, bauturile premium se platesc.

- servicii VIP pentru cei cazati in suite, junior royal suite si king royal suite: vedere spre piscine, serviciu pentru preparare ceai/cafea, halat de baie si papucei, foisor privat pe plaja (se poate utilize gratuit 1 data/sejur), room service gratuit, bowling (gratuit 1 joc/zi), prioritate pentru restaurantele a`la carte;

- animalele nu sunt acceptate in hotel;

- carduri acceptate: Visa, Mastercard, Amex.


Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului

fara a anunta in prealabil aceste modificari.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.