Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIKING NONA BEACH

de la
357 
Tarif / persoana
* perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL VIKING NONA BEACH:
Hotelul VIKING NONA BEACH a fost deschis in anul 1992 iar in anul 2006 a fost renovat complet. Hotelul dispune de 94 de camere: 87 camere standard, 6 camere familiale si 1 camera pentru persoane cu dizabilitati.
Tip masa:
All Inclusive
Localizare HOTEL VIKING NONA BEACH:
Hotelul este situat in Kemer, la 55 de km distanta fata de aeroportul Antalya.
Plaja:
Oaspetii hotelului VIKING NONA BEACH au acces la plaja cu nisip si pietris. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, balcon, telefon, TV satelit, mini bar (contra cost), seif (contra cost), parchet, baie cu cada.
Facilitati generale HOTEL VIKING NONA BEACH:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, snack bar, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara pentru adulti si copii, muzica live o data pe saptamana.
Servicii cu plata: bauturile din import, toate bauturile servite dupa ora 23:00, cocktail-uri, inghetata, fresh-uri din fructe, mancarea si bauturile servite la plaja, bauturile imbuteliate, cafea turceasca, cafea espresso, cappucino, mini bar, seif, room service, telefon, fax.
Facilitati copii HOTEL VIKING NONA BEACH:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 4*
Pagina web: www.vikingturizm.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.