Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIMO DELUXE RESORT

de la
736  450 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 500 m de localitatea Konakli. Acest hotel ofera turistilor cazare in cladirea principala de 6 nivele care are 225 de camere. Facilitati hotel: Restaurant principal, restaurant a la carte (bucatarie internationala),3 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, tobogan, medic (la solicitare), centru SPA, coafor ,lant de magazine, spalatorie. Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts. Plaja privata cu nisip si pietris este la 75 m de hotel si accesul se face prin pasaj subteran. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Camerele spatioase sunt dotate cu uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Turistii se pot relaxa la centrul SPA sau pot face diferite activitati sportive cum ar fi baschet, tenis de masa, darts si volei pe plaja.

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site- - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.