Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA

de la
412 
Tarif / persoana
* perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL SIDE ALEGRIA:
Hotelul a fost renovat in anul 2014. Hotelul are o o suprafata totala de 12.000 mp. Acesta dispune de 295 camere repartizate in cladirea principala formata din 5 etaje.
Tip masa:
All Inclusive
Localizare HOTEL SIDE ALEGRIA:
Hotelul este situat la 200 m de plaja, la 60 km de centrul orasului Antalya si la 55 km de aeroport.
Plaja:
La HOTEL SIDE ALEGRIA veti gasi o plaja privata de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite (exista si un shuttle bus pana la plaja).
Dotari camere:
La HOTEL SIDE ALEGRIA beneficiati de camere dotate cu: telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat, mocheta, baie cu cada/dus, uscator de par.
Facilitati generale HOTEL SIDE ALEGRIA:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: 2 restaurante a la carte, baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti si 1 pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, miniclub (4-12 ani), internet wireless in lobby, in camere si in spatiile comune, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, aerobic, darts, minigolf, teren de baschet, animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca, parcare.
Servicii cu plata: restaurante a la carte, bauturile de import, bauturile de import in restaurant, bauturile premium, sucurile naturale din fructe, bauturile imbuteliate, room-service, telefon, fax, centru comercial, coafor, centrul Spa, masaj, medic, spalatorie, internet cafe (cu rezervare), echipamentul de tenis si nocturna, sporturi acvatice motorizate, bowling, jocurile video.
Facilitati copii HOTEL SIDE ALEGRIA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina interioara, picina exterioara si miniclub.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- animalele de companie nu sunt acceptate in hotel;
- fumatul este interzis in toate zonele interioare;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 4*
Pagina internet: http://www.alegriahotelside.com/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.