Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEHER SUN PALACE


Descriere

Locație: Situat în Evrenseki, Side, acest resort de 5 stele a fost inaugurat în 2011 și a fost supus unei revizuiri generale în 2018. Este la o distanță de 300 de metri de plajă. Hotelul are 287 de camere și o capacitate totală de 950 de locuri. A obținut Certificatele de STEAG ALBASTRU în perioadele 2011-2021, YEŞİL YILDIZ în perioadele 2015-2021, precum și alte acreditări precum HACCP-İSİS și ASSİST în anii corespunzători. Facilități Hotel: 4 piscine (inclusiv una interioară și una cu tobogane) Plajă cu nisip fin și Blue Flag Centru Spa (hamam turcesc, saună, baie de aburi) Diverse opțiuni de restaurante și baruri Activități sportive și de fitness Animație și divertisment pentru copii și adulți Access gratuit la internet wireless (WIFI) Camere: Cameră Standard: Cu un pat dublu și unul simplu, balcon, duș/WC, uscător de păr, televizor LCD cu canale satelit, minibar, seif închiriat, aer condiționat, internet (WIFI), curățenie zilnică. Capacitate maximă: 2 adulți + 1 copil sau 3 adulți. Cameră Family: Cu un pat dublu și două paturi simple separate printr-o ușă glisantă, facilități similare cu camera standard, capacitate maximă: 2 adulți + 2 copii sau 4 adulți. Cameră Honeymoon: Cu facilități speciale pentru lună de miere, inclusiv decor special, platou de fructe, sticlă de vin și mic dejun gratuit în cameră. Restaurante și Baruri: Mai multe opțiuni pentru mic dejun, prânz și cină în restaurantele principale și de pe plajă Restaurante A la carte pentru cină, inclusiv unul cu specific turcesc și unul cu specific de pește Baruri în diferite locuri, inclusiv lobby, piscină, plajă și discotecă Băuturi All Inclusive: Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale, calde și reci, precum și unele băuturi de import, între orele 10:00 și 24:00. Activități și Divertisment: Program zilnic de activități, spectacole în amfiteatru și divertisment pentru copii Mini club pentru copii (4-12 ani) și mini disco Petreceri pe plajă, seri tematice, muzică live și multe altele Servicii cu Plată Suplimentară: Spa Center: masaje diverse, inclusiv Ayurveda, masaj thailandez, masaj cu pietre Diverse activități sportive: bowling, biliard, sporturi nautice, tenis, etc. Servicii medicale, jocuri în centrul de jocuri, închiriere echipament sportiv, etc. Alte Informații: La 5 minute de mers pe jos până la cel mai apropiat centru comercial Distanțe către Antalya, Aeroportul Antalya, Manavgat și Side Conexiuni de minibus și taxi disponibile Observații: Pentru cei sub 18 ani, nu se servesc băuturi alcoolice. Unele limitări pot exista la început și sfârșit de sezon din cauza vremii.

Localizare

Hotelul nostru se află pe cea mai frumoasă plajă din Side din Marea Mediterană, la doar 300 de metri. La 6 km vest de Side, la 10 km de Manavgat, la 55 km de aeroportul din Antalya.

 

Facilitati hotel

Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal,2 restaurante a la carte (otoman, pescaresc), baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, sala fitness, 3 tobogane, cabinet medical (contra cost), centru SPA, coafor, lant de magazine, mini-market, spalatorie (contra cost).

Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, bocce, program de animatie, discoteca (intrarea), internet WiFi (in lobby), Sala de jocuri de biliard, internet, playstation, airhokey și evaluează o varietate de jocuri electronice pentru restul timpului tău.

Oferind o combinație de confort și comoditate, lobby și recepție, bar american, sală de jocuri, teren de tenis cu podele dure, tenis de masă, sală TV, discotecă, coafor, centru comercial. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice.

Amfiteatru cu numeroase nopți distractive, toată ziua volei pe plajă, aerobic, boccia, tenis de masă, tenis, centru de fitness în care poți juca darts sau la sporturi acvatice pe plajă, unde îți poți evalua timpul.

În restaurantul Mihrimah cu terasă, micul dejun este pregătit, prânzul și cina au fost oferite oaspeților noștri distinși într-o atmosferă elegantă.

Puteți mânca varietăți din bucătăria turcească în restaurantul Sultan, peștele delicios din Marea Mediterană în restaurantul cu pește Orfoz.

Contra cost: Doctor, Playstation, Biliard, Bowling, Internet Cafe, Centru de joc, rachete de tenis, mingi și reflectoare, servicii de spălătorie, sport acvatic, centru comercial, închiriere mașină, închiriere seif în cameră, sucuri de fructe proaspăt stoarse, Vitamin-Bar, coafor.

Plaja este proprie cu nisip. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile si saltele  sunt gratuite. 

Facilitati camere

Toate camerele au sistem de racire/incalzire (aer conditionat split), telefon, TV digital, mini bar, uscator de par, balcon, prosop, seif.

 

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficil al hotelului si a fact sheet - ului.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Fitness
Sporturi
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Camere nefumatori

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.