Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEHER RESORT &SPA


Descriere

Locație: Situat în Evrenseki, Side, Seher Resort & Spa este un hotel de 5 stele, inaugurat în 1990 și complet renovat în 2008, cu o revizuire generală în 2018. Hotelul se bucură de o distanță de 0 metri față de plajă și dispune de 260 de camere, inclusiv camere standard, camere family și camere pentru persoane cu dizabilități. Facilități Hotel: Conceptul "All Inclusive" pentru băuturi și mâncare Diverse baruri, inclusiv Lobby Bar, Pool Bar, Disco Bar, Restaurant Bar și Beach Bar Restaurante cu bufet deschis pentru micul dejun, prânz și cină, inclusiv opțiuni la plajă și în zona de piscină Restaurante A la Carte, precum Paşa Restaurant (cuisine turcească) și Fish Restaurant (pește mediteranean) Activități de divertisment zilnice, spectacole în amfiteatru și divertisment pentru copii Activități sportive, inclusiv fitness, aerobic, tenis de masă, volei pe plajă și teren de tenis dur Spa Center cu hamam, saună și servicii de masaj Piscine exterioare și interioare, inclusiv piscină cu tobogane și piscină relaxare Facilități Camere: Camere standard cu un pat dublu și unul simplu, balcon, duș/WC, uscător de păr, telefon cu disc direct, TV LCD prin satelit, seif închiriat, minibar, aer condiționat controlat individual, Wi-Fi, curățenie zilnică Concept Băuturi: Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale, băuturi calde și reci între 10:00 și 00:00 Unele băuturi de import specificate de hotel sunt gratuite Concept Mâncare: Bufet deschis pentru micul dejun, prânz și cină Restaurante tematice și bufet deschis pentru gustări și băuturi pe tot parcursul zilei Mese tematice săptămânale, inclusiv seara turcească, seara de gală și seara mediteraneană Activități Suplimentare: Program variat de activități zilnice, spectacole, mini-club pentru copii și mini-disco seara Plajă privată cu șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă gratuite Posibilitatea de a rezerva la restaurantele A la Carte cu o taxă de 5 € per persoană Spațiu special pentru nunți de miere cu decor, platou de fructe și mic dejun gratuit în cameră Informații Adiționale: Centrul comercial cel mai apropiat este la 5 minute de mers pe jos Distanța față de Antalya este de 60 km, iar față de aeroportul din Antalya este de 55 km În sezonul începutului și sfârșitului, pot exista unele restricții din cauza vremii Consumul de băuturi alcoolice este interzis pentru cei sub 18 ani Servicii suplimentare, cum ar fi masajele sau sporturile nautice, sunt contra cost

Localizare

Hotelul nostru este situat pe o parte lungă a Mării Mediterane, cu acces la cea mai bună plajă din jur.  

Facilitati hotel

Facilitati hotel: restaurantul principal pentru buffet deschis, restaurante A’la Carte – specific turcesc, italian, baruri, disco club, Internet WI- FI in Lobby este gratuit, piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, Aqua Park, fitness center, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa. 
Program de divertisment asigurat de o achipa profesionista de animatori pe durata zilei si spctacole seara, cinema si mini club pentru copii 04-12 ani.
 
Plaja hotelului este cu pietricele si nisip, sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt fara plata.
 

SERVICII CU PLATĂ: Doctor, Playstation, Biliard, Bowling, Internet Cafe, Centru de joc, rachete de tenis, mingi și reflectoare, servicii de spălătorie, sporturi nautice, centru comercial, închiriere de mașini, închiriere seif în cameră, sucuri de fructe proaspăt stoarse, Vitamin-Bar, coafor,  Wellness and Beauty center etc.

Vă oferim diferite tipuri de gustări în Snackbar și în Patiseria noastră.

 

Facilitati camere

Pentru bunăstarea oaspeților noștri amenajăm camere prietenoase și confortabile.

Camerele moderne au cadă de baie sau duș/WC, uscător de păr, balcon, aer condiționat individual, telefon direct, TV LCD cu mai multe canale de limbă engleză și canal de muzică, minibar și seif.

Toate camerele sunt dotate cu parchet laminat.

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Bar
Sporturi

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.