Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT SIDE

de la
387 
Tarif / persoana
* perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL RAMADA RESORT SIDE:
Hotelul a fost deschis in aprilie 2015. Acesta dispune de 291 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL RAMADA RESORT SIDE:
Hotelul este situat la aproximativ 500 m fata de plaja, la 16 km de centrul orasului Side si la 60 km de aeroport.
Plaja:
La HOTEL RAMADA RESORT SIDE veti gasi o plaja privata de nisip, lunga de 150 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL RAMADA RESORT SIDE beneficiati de camere intre 30 si 50 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, mocheta, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati generale La HOTEL RAMADA RESORT SIDE:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (Italian, turcesc), 3 baruri, patiserie, inghetata, 4 piscine: interioara, exterioara, pentru copii si aqua park, 2 tobogane, animatie, centru spa, baie turceasca, fitness, tenis de masa, camera de bagaje, discoteca, internet wi-fi.
Servicii cu plata: room service 24h, sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, curatatorie, rent-a-car, babysitting, seif, magazine de suveniruri si de haine, coafor, casa de schimb valutar, doctor.
Facilitati copii La HOTEL RAMADA RESORT SIDE:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina, tobogan pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, mancare pentru copii la restaurant (bufet).
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul nu permite accesul cu animale de companie;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 4+*
Web: www.ramadaresortside.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.