Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUEEN'S PARK GOYNUK

de la
535  451 
Tarif / persoana
* perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL QUEENS PARK GOYNUK:
Hotelul dispune de 475 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL QUEENS PARK GOYNUK:
Hotelul este situat la aproximativ 50 m fata de plaja, la 36 km de centrul orasului Antalya si la 46 km de aeroport.
Plaja:
La HOTEL QUEENS PARK GOYNUK veti gasi o plaja privata de nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL QUEENS PARK GOYNUK beneficiati de camere dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, mocheta, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati generale HOTEL QUEENS PARK GOYNUK:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, doua restaurante a la carte, mai multe baruri, 4 piscine: doua exterioare, una pentru copii si una interioara, aquapark, animatie, centru spa, baie turceasca, fitness, tenis de masa, discoteca, biliard, internet wi-fi.
Servicii cu plata: sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), manichiura/ pedichiura, peeling, masaj, curatatorie, babysitting, seif, magazine de suveniruri si de haine, coafor, casa de schimb valutar, doctor.
Facilitati copii La HOTEL QUEENS PARK GOYNUK:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina, doua tobogane pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: www.qprhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.