Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEMAR BEACH RESORT

de la
698  517 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: La 90 km de Aeroportul Antalya, 90 km de Aeroportul Gazipasha Alanya, 15 km până la Manavgat și 40 km până la Alanya. Hotelul are propria plajă de 300 de metri și un debarcader. Structura plajei nu este omogenă – piatră amestecată cu nisip de pietriș. Facilitati camere: Camerele standard au 27,57 m² cu baie, terasă sau balcon și cu „Vedere spre teren” sau cu „Vedere laterală la mare sau la piscină” sau cu „vedere la mare și la piscină”. Dormitor 18,84 m² , Baie 3,81 m², Terasă 4,92 m². Cazare: Minim 1 pax maxim 2 pax + 2 copii sau 3 pax + 1 bebelus. Facilitati hotel: Aquapark, piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, 1 piscina interioara, 1 piscina relax, Miniclubul este deschis copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, Există o sală polivalentă pentru 300 de persoane și o sală de ședințe pentru 30 de persoane. Hotelul nu acceptă animale de companie. Plaja: Plaja este parțial amestecată cu piatră, nisip și pietriș. Intrările la mare sunt recomandate de pe ponton.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 90 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul Side.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant pe plaja, cafenea si bar la piscina, 3 piscine pentru adulti, 2 piscine pentru copii, 1 piscina interioara, internet Wi-fi gratuit in spatiile publice, park de distractie. mini club pentru copii 4-12 ani.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 555 de camere. Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, TV LCD, minibar, seif electronic, telefon, balcon sau terasa.

Plaja

Plaja proprie, amestecata partial cu piatra, nisip si pietris.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.