Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MC MAHBERI BEACH HOTEL


Descriere

www.mcgrouphotels.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Konakli, la 12 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 320 camere: 225 camere standard (24-26mp, max 2+1pax), 25 camere family (26-40mp, unele sunt cu un singur dormitor, altele cu doua dormitoare despartite de un perete glisant, max 4+2pax) si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au vedere la mare sau uscat, baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif (contra cost), mini bar (contra cost), mocheta, TV satelit si canale de muzica, internet Wi-Fi pana la 100Mb, balcon.

Servicii:
All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, pranz si cina, gustari si ceai dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice, cele reci si calde intre orele 10.00 – 23.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, bauturile imbuteliate, sucul natural de fructe, mini bar, bauturile din Disco club (hotel M.C. Arancia), cafeaua turceasca, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 23.00.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, bar in lobby, bar pe plaja si la piscine, disco bar. Contra cost: servicii medicale, coafor, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car.

Plaja:
Hotelul are plaja privata, de nisip si pietris, sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca si sauna, baschet, terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturile nautice, nocturna si echipamentul de tenis, masajul, biliardul.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscine si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre 04 – 12 ani.
RENOVAT 2013
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Konakli, la 12 km de Alanya si la110 km de aeroportul din Antalya

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.