Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ROYAL PALM HOTEL

de la
476  194 
Tarif / persoana
* perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya si la 118 km de aeroportul din Antalya. Faimoasa plaja Kleopatra este la 50 m si multiple centre comerciale si restaurante se afla in imediata apropiere a hotelului. Hotelul ofera 2 piscina exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii cu topogane. Restaurantul hotelului care are o capacitate de 500 de persoane si ofera turistilor preparate locale si internationale precum si o varietate de bauturi servite la bar. Internetul este gratuit doar in lobby. Pe plaja, in camere, restaurant, bar sau gradina, acesta este extra charge. Internetul care se plateste suplimentar este de mare viteza si nelimitat.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya si la 118 km de aeroportul din Antalya. Faimoasa plaja Kleopatra este la 50 m si multiple centre comerciale si restaurante se afla in imediata apropiere a hotelului.

Facilitati hotel

Hotelul ofera 2 piscina exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii cu topogane. Restaurantul hotelului care are o capacitate de 500 de persoane si ofera turistilor preparate locale si internationale precum si o varietate de bauturi servite la bar.

Turistii beneficieaza de o gama variata de meniuri internationale si turcesti la restaurantul modern al hotelului sau se pot delecta cu o bautura racoritoare in lobby bar sau la barul de la piscina.Hotelul mai ofera turistilor sai:receptie,lobby,sauna ,masaj,biliard,sala de jocuri si piscina exterioara cu sectiune pentru copii.

Facilitati camera

Cele 152 de camere decorate modern sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par,telefon,TV satelit, aer conditionat, mini bar, seif, si balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie 24h
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.