Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA DREAMS BEACH

de la
442 
Tarif / persoana
* perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 119 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de faimoasa plaja Cleopatra. Camerele sunt dotate standard cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Facilitatile hotelului includ : restaurant, baruri, piscina exterioara, mini market, fitness. Centrul SPA ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Turistii pot face diferite activitati la hotel, cum ar fi tenis de masa, biliard si diferite sporturi acvatice. Facilitati hotel
Hotelul oferă un facilități excelente, care includ 2 piscine, bazin pentru copii separat, un hol plăcut și un bar care servește gustări cu televiziune prin satelit, snack bar la piscină, bar pe plajă, care servește gustări, mini-market, baie turcească, divertisment pe timp de noapte, diferite masaje, masă de biliard și tenis de masă. Un restaurant à la carte, cu o zonă de nefumători și highchairs pentru copii, sală de conferințe, asistență medicală și un terminal de internet.

Facilitati camera
Are o atmosferă prietenoasă și primitoare și design interior elegant plin de viață. Kleopatra Dreams Beach Hotel are 172 de camere standard și suite si fiecare cameră dispune de aer conditionat, apa calda permanent, duș și baie, WC, uscator de par, seif, TV, music channel, mini bar, telefon, generator, TV prin satelit, mochetă și balcon.

Localizare
Kleopatra Dreams Beach Hotel Alanya este un hotel de 4 stele situat in Alanya, la 119 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de faimoasa plaja Cleopatra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.