Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUSTINIANO PARK CONTI

de la
613  402 
Tarif / persoana
* perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL JUSTINIANO PARK CONTI:
Hotelul face parte din Complexul hotelier Justiniano, compus din 3 hoteluri: Club, Park Conti si Deluxe. Hotelul are o o suprafata totala de 90.000 mp localizat intr-o gradina foarte mare. Acesta dispune de 451 camere repartizate in cladirea principala Moonlight Block si in cateva bungalow-uri.
Tip masa:
All Inclusive
Localizare HOTEL JUSTINIANO PARK CONTI:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Okurcalar, la 100 km de centrul orasului Antalya si la 90 km de aeroport. Statiunea Alanya se afla la 35 km distanta.
Plaja:
La HOTEL JUSTINIANO PARK CONTI veti gasi o plaja privata de nisip si pietricele, lunga de 300 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL JUSTINIANO PARK CONTI beneficiati de camere intre 28 si 34 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, uscator de par, balcon sau fara balcon.
Facilitati generale La HOTEL JUSTINIANO PARK CONTI:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara, 2 tobogane pentru adulti si copii, centru Spa, sauna, baie turceasca, animatie in timpul zilei si seara, teren de tenis, volei de plaja, aerobic, gimnastica in piscina, fotbal, tenis de masa, fitness, darts, discoteca, wi-fi in lobby (gratuit), sala de conferinta.
Servicii cu plata: nocturna pentru tenis, lectii de tenis, biliard, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, fotograf, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.
Facilitati copii La HOTEL JUSTINIANO PARK CONTI:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina, tobogan pentru copii mini club pentru copii (4-11 ani), loc de joaca pentru copii, minizoo.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: http://www.justinianohotels.com/en/hotel/club-park-conti/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.