Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLAMOUR RESORT AND SPA


Descriere

Localizare Hotel Glamour Resort and SpaHotelul Glamour Resort and Spa este situat in regiunea turistica Colakli, la o distanta de 55 km de aeroportul din Antalya, 12 km de orasul Side si 15 km de orasul Manavgat.
Tip de masa:
All inclusive
Plaja:
Hotelul Glamour Resort and Spa este situat la o distanta de 350 de m de plaja. Hotelul ofera oaspetilor sai transfer gratuit.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, balcon, telefon, seif (contracost), mini bar, uscator de par, fierbator de apa, wifi.
Facilitati generale:
Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant principal si doua restaurante A la carte, unul cu specific Italian si unul cu specific Turcesc, 3 baruri, welness and spa, mini club (pentru copii intre 4 - 12 ani), o piscina interioara incalzita pe perioada de iarna, piscina exterioara si piscina pentru copii, sala de fitness, animatie.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti);
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentie: 4*
Pagina web:
http://www.glamourresort.com/en/genel.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.