Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASIA BEACH RESORT HOTEL

de la
495 
Tarif / persoana
* perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul ASIA BEACH RESORT HOTEL a fost deschis in anul 2016, se afla la doar 3 km de centrul orasului Alanya si are o capacitate de 306 camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul este situat la 130 km de aeroportul din Antalya si la 40 de km de aeroportul Gazipasa Alanya.
Plaja:
La ASIA BEACH RESORT HOTEL accesul la plaja se face prin tunel subteran. Pe plaja este amenajat ponton cu suprafata de 1200 mp.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu seif, telefon, minibar, TV, internet wi-fi, aer conditionat, baie cu dus, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.
Facilitati generale ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, patiserie, baruri (Lobby Bar, Disco Bar contra cost, Beer Pub, Vitamin Bar, Pool Bar, Beach Bar), piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, sauna, hamam, sala de fitness, cinema, sala de jocuri, play station si internet cafe, sali de conferinta.
Servicii cu plata: bauturile consumate in Disco Bar, fresh-urile de fructe, play station si internet cafe, biliard, bowling, sporturi de apa.
Facilitati copii ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, piscina interioara si piscina exterioara.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.asiabeachresort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.