Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA HOTELS ALINDA

de la
796  575 
Tarif / persoana
* perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 7 km de Kemer si 65 km de aeroportul din Antalya.
www.akkahotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 7 km de Kemer si 65 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Cladirea principala: 195 camere standard (22-26mp, un dormitor, o baie, max 2+1 pers), 15 camere Family (32-36mp, max 4 pers, doua dormitoare separate si o baie), 1 King Suit (110mp, doua dormitoare, doua bai, un living, max 4 pax).
Exita 72 camere standard in cladirile B si C (22-25mp, un dormitor, o baie, max 2+1 pers); 49 camere Family duplex in cadirile anexe (40mp, duplex, doua dormitoare, doua bai, max 5 pers); 42 camere Standard Comfort (28-32mp, un dormitor, o baie, in plus mini bar special, restaurant A’la Carte si o singura data gratuit, cos de fructe, max 3 pers), 11 camere Comfort Family (36mp, doua dormitoare, doua bai, in plus mini bar special, restaurant A’la Carte si o singura data gratuit, cos de fructe, max 4 pers). Toate camerele sunt dotate cu baie privata, cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare, apa minerala, bere, suc de fructe realimentat zilnic), seif, satelit TV si programe de muzica, conexiune Wi-Fi, mocheta sau parchet laminat si balcon.

SERVICII:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei, ceai, cafea, prajituri, gustari tarzii, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare. Este posibil la cererea parintilor prepararea mancarii pentru bebelusi. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din import, bauturile imbuteliate si la cutie, sucurile naturale de fructe, bauturile energizante, room service, restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil (copiii sub 6 ani nu au acces).

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, bar cu gustari pe plaja, restaurante A’la Carte: Gullet – Sea food, Pasha – French, Village breakfast, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, coafor, spalatorie si uscatorie, telefon, fax, colt internet, jocuri calculator, centru comercial, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este gratuita in lobby si in spatiile deschise.

PLAJA:
Hotelul are plaja privata, cu nisip si pietricele; sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele de plaja sunt gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, terenuri tenis, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice, biliard, cursuri de scufundari, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, masaj si centru SPA.
Se organizeaza programe speciale de divertisment pe parcursul zilei, competitii la piscina si pe plaja, spectacole seara, nopti speciale. Akka Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani cu personal specializat, programe diversificate.

NOTE: Cladirea principala ultima renovare in 2011 si cladirile anexe in iarna 2013 - 2014.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.