Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADORA GOLF RESORT HOTEL

de la
672  483 
Tarif / persoana
* perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.adora.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 39 km de Antalya si la 29 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 260 de camere in cladirea principala si 240 camere in Club (10 cladiri a cate 2 etaje). Camere: camere standard in cladirea principala (30mp, max 2+1pax), camere standard in Club (19mp, max 2+1pax). Toate camerele au balcon sau terasa, baie proprie cu cada (camerele de Club au dus), uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in funcie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere), seif, mocheta (in Club gresie), TV satelit si canale de muzica.

SERVICII:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari de dimineata si dupa amiaza, inghetata intre anumite ore, cina, gustari tarzii, mini bar in camere, bauturi locale si standard din import alcoolice si racoritoare 24 de ore pe zi, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import de lux, sucuri naturale din fructe, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, room service, tigari, narghilea.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Capadocia (turcesc), Sehrazat (preparate din fructe de mare si bucatarie italiana) si Dragon (Far East), diferite baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet café, magazine, rent a car.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru aldulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, terenuri de tenis, tenis de masa, mini fotbal, baschet, volei pe plaja, squash, gimnastica. Contra cost: nocturna si echipamentul pentru terenurile de tenis, lectii de tenis, biliard, Jacuzzi, masaj si toate tipurile de sporturi nautice.
Se organizeaza porgrame de divertisment in timpul zilei, seara spectacole. Mini club pentru copii.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 39 km de Antalya si la 29 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.