Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Destinatie


Categorii


Cumpana, Romania
8 martie
 | 
Paste

Cabana Capra situată în localitatea Aferu la 1585 metri deasupra nivelului mării în apropierea Transfăgărășanului cea mai impresionantă șosea pavată din România oferă unități de cazare confortabile într-un cadru idilicToate camerele au bal . . .

Cumpana, Romania
Paste

Cabana Cumpana 1300 lei camera dubla sejur 3 nopti cu demipensiune 1170 lei camera dubla sejur 3 nopti cu demipensiune early booking pana la 1503Servicii incluse-cazare 3 nopti cu demipensiune-cina pe 26 si 27 aprilie -dejun pascal pe 28 aprili . . .

Capataneni-Ungureni, Romania
8 martie
 | 
Paste

Hotelul Posada Vidraru este situat la 200 de metri de barajul Vidraru de pe râul Argeș și oferă un restaurant cu preparate din bucătăria românească și internațională De asemenea oaspeții beneficiază de acces gratuit la un centru de fitness ca . . .

Curtea de Arges, Romania
Paste

Complexul hotelier Posada este situat în Curtea de Arges lângă Mănăstirea meşterului Manole şi a fost complet modernizat în 2008Fermecătorul restaurant Posada oferă preparate gustoase din bucătăria românească şi internaţională seri de fol . . .

Poiana Brasov, Romania
Paste

Situat la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi de un patinoar din Poiana Braşov Hotelul Escalade oferă un centru spa cu piscină interioară şi saunăToate camerele au baie privată şi sunt dotate cu minibar şi TV Unele au şi un balcon mic Pro . . .

Mamaia, Romania
Paste

Hotel Arena Regia Hotel Spa  5363 eurocamera dubla deluxesejur 2 nopti 338 eurocamera dubla deluxesejur 3 nopti 383 eurocamera dubla deluxesejur 4 nopti Alege sa petreci 23 sau 4 nopti in intervalul 17042020-21042020 Servicii incluse-cazare in camer . . .

Best Deal