Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Paradise 3*

Descriere

Plecari: 08.09 , 15.09.2019 ( 7 nopti)
Tarif: 419 Euro/ persoana/ mic dejun/ camera dubla standard
Servicii incluse:
-bilet avion cursa Charter Tarom
-Taxe aeroport
-bagaj de cala/ mana
-transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
-asistenta turistica in limba romana


Paradise Beach Hotel se află chiar pe plajă și la 10 minute de mers pe jos de satul Argasi și oferă o piscină cu șezlonguri și un snack bar. Acesta oferă camere cu vedere la Marea Ionică, grădină și orașul Zakynthos. Orașul Zakynthos se află la 3,5 km.

Toate camerele Paradise au aer condiționat și dispun de un balcon privat și au TV și mini frigider.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.