Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEFYROS ECORESORT HOTEL


Descriere

Situat in Agios Kirikos si inconjurat de podgorii si cranguri de maslini, Hotelul Zefyros Ecoresort ofera o piscina mare, un restaurant, un bar la piscina si un centru de infrumusetare.

Localizare

Situat in Agios Kirikos si inconjurat de podgorii si cranguri de maslini, Zefyros Hotel Village Agios Kirikos ( ex. Zefyros Ecoresort ) ofera o piscina mare, un restaurant, un bar la piscina si un centru de infrumusetare.

Facilitati Hotel

Optiunile de wellness includ masaje, tratamente de infrumusetare si un hamam. Printre alte facilitati se numara un magazin de suveniruri, un teren de fotbal, un loc de joaca pentru copii si o sala multifunctionala pentru filme si jocuri. Personalul poate organiza diverse activitati, precum drumetii, excursii cu bicicleta, calarie, croaziere, vizite la fabrici de ulei, lectii de gatit si cursuri de apicultura.
Orasul Zakynthos se afla la 6 km de hotel, iar la cea mai apropiata plaja se poate ajunge in mai putin de 10 minute de mers cu masina.

Facilitati camere

Toate camerele complexului ecologic Zefyros sunt dotate cu aer conditionat, WiFi gratuit, minibar si TV LCD cu canale prin satelit si au vedere la gradini si la piscina. Fiecare include o baie privata cu uscator de par si articole de toaleta.
Micul dejun este servit zilnic in zona de luat masa, care beneficiaza de vedere la gradina. Restaurantul principal ofera un bufet de cina bogat, cu mancaruri din bucataria mediteraneeana si specialitati grecesti, preparate din ingrediente locale de calitate inalta. La cerere, sunt disponibile mese vegetariene. Pe durata zilei, oaspetii hotelului se pot delecta cu o varietate de sortimente de cafea, bauturi, inghetata si salate si gustari delicioase la lounge barul hotelului, situat in zona piscinei.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://ecoresortzefyros.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.