Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Galaxy (Laganas)


Descriere

Descriere Hotel GALAXY:
Hotel renovat complet in 2016, hotelul GALAXY face parte din grupul Best Western si este membru Green Key, eticheta ecologica acordate unitatilor de agrement care indeplinesc criterii si cerinte specifice pentru ocrotirea mediului. Hotelul dispune de 120 de camere si este alcatuit dintr-o cladire principala, care gazduieste toate zonele publice si din 3 anexe. Este alegerea ideala pentru familiile cu copii si pentru cupluri.

Tip masa:
All inclusive (mic dejun, pranz si cina tip bufet)
Localizare hotel GALAXY:
situat pe plaja din Laganas, doar la 500 de m de centrul statiunii, la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 8 km de Orasul si portul Zakynthos.

Plaja:
Plaja este lata, cu nisip fin si intrare lina in apa. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Tipuri de camera: camera standard (in care se pot caza 2 adulti sau maxim 2 adulti cu 2 copii), camera superioara cu vedere la mare & camera deluxe (in care se pot caza maxim 2 adulti), camera suita superioara (in care se pot caza 2-4 adulti sau maxim 2 adulti cu 2 copii) toate camerele fiind dotate cu baie, uscator de par, seif- contra cost, internet, telefon, televizor, Toate camerele sunt curatate de 7 ori pe saptamana, lenjeria de pat si prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Facilitate Hotel GALAXY:
piscina exterioara, piscina pentru copii, lift (in toate cladirile hotelului), receptie 24 h, internet (in lobby este gratuit), restaurant, bar, beach si pool bar, parcare privata gratuita-locuri limitate, beach volley, sporturi nautice contra cost, snooker (cca 6 eur/ora), tenis de masa (cca 3 eur/ora). Hotelul nu accepta animale de companie. La Check - In se percepe o taxa de 50 euro garantie pentru eventualele pagube, suma este returnata turistilor la plecare. Check - outul se va face la ora 12 in ziua plecarii. Sezlongurile si umbrela pe plaja sunt contra cost: cca 6-7 eur/set/zi.

Facilitati pentru copii:
Patut pentru copii pana la 2 ani (gratuit in limita disponibilitatii), meniu pentru copii, club pentru copii, teren de joaca, piscina pentru copii, baby sitting la cerere si contra cost.

Clasificarea agentiei: 4*+
Web: https://www.galaxybeachresort.gr/en

Categorie oficiala: 5*
Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.