Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amaryllis (Kalamaki)


Descriere

HOTEL AMARYLLIS 3* - KALAMAKI

Descriere HOTEL AMARYLLIS: Hotelul se afla pe plaja unde testoasele Caretta Caretta lasa vara oua si imbina linistea imprejurimilor cu viata cosmopolita care poate fi gasita la o scurta distanta.

Tip masa: All Inclusive

Localizare HOTEL AMARYLLIS:Hotelul se afla la 400 m de plaja cu nisip din Kalamaki. Statia de autobuz se gaseste la 100 m de hotel si cele mai apropiate magazine la 150 m. Centrul statiunii Kalamaki este la 200 m, aeroportul la 2 km, orasul Zante si portul la 5 km.

Plaja:HOTEL AMARYLLIS se afla la cca 400m de plaja cu nisip din statiunea Kalamaki.

Dotari camere: La HOTEL AMARYLLIS beneficiati de 55 de camere dotate cu aer conditionat (gratuit), seif (gratuit), frigider (gratuit), wi-fi, TV, balcon sau terasa cu vedere la piscina, uscator de par, chicineta. Toate camerele sunt curatate de7 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 2 ori pe saptamana.

Facilitati generale HOTEL AMARYLLISHotelul pune la dispozitie facilitati moderne printre care piscina pentru adulti, piscina pentru copii, snack bar, loc de joaca, mini market, parcare, restaurant, internet la piscine.

Facilitati copii:HOTEL AMARYLLIS dispune de piscina pentru copii si loc de joaca.

Clasificarea agentiei: 3*+

Web: http://www.amaryllis-hotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.