Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Complexul Turistic Casa Elena este situat in localitatea Voronet, la 3,5 km de Gura Humorului, sub poala padurii si in apropierea raului Moldova si poate fi un punct de plecare pentru drumetii pe munti, la stani, la Manastirea Voronet, Manastirea Humor si calatorii la manastirile Moldovita, Sucevita, Putna, Arbore, Proboda, Slatina, Rasca si Dragomirna, precum si la centrul de ceramica neagra de la Marginea, Salina Cacina.


Dotari si facilitati:


Casa Elena**** este una din cele mai apreciate si cautate complexe din Romania.


Ambianta placuta, arhitectura deosebita si finisajele traditionale sunt avantajele acestui complex. Bucatele traditionale moldovenesti dar si serile folclorice organizate in cadrul acestui complex va asigura un concediu de neuitat.


Casa Elena**** din Voronet ofera cazare in 40 camere duble si 7 apartamente.


Toate camerele dispun de grup sanitar propriu si TV. In corpurile D, E si F camerele dispun si de minibar.


Corp A - 6 camere duble


Corp B - 2 camere duble si un apartament


Corp C - 4 camere duble


Corp D - 8 camere si apartamente


Corp E - 14 camere si apartamente


Corp F - 12 camere si apartamente Sauna, fitness, biliard, teren de sport.


Restaurante: clasic (50 loc) Casa Taraneasca 250 loc Stana turistica (40 loc) 2 terase (150 si 50 loc).


Sala de conferinte de 100 loc, sala de protocol VIP de 16 locuri, gratar. Gratar amenajat, teren de joaca pentru copii, parcare cu paza. La cerere se pot organiza mese festive si seri folclorice, excursii, plimbari cu trasura sau sania trasa de cai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.