Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 3 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP. Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, demifotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat. Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, piscina, parcare . Facilitati hotel: bar, restaurant, piscina, parcare Tratament: unitatea MEDICAL SPA din incinta hotelului, dispune de patru piscine cu apa sulfuroasa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda proprie, de adancime.
Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul hotelului sub forma de bufet.
Facilitati copii:
Facilitati copii: - copii cu varsta pana la 4 ani neimpliniti benefi ciaza de gratuitate; - copii intre 4 si 12 ani neimpliniti cazati in aceeasi camera cu parintii, achita 50% din pretul unui adult ; - copii cu varsta intre 12 si 14 ani achita 70% ; - copii cu varsta de 14-18 ani achita 80% din pretul unui adult; - a treia persoana adulta, cazata in camera dubla plateste tariful intreg.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.