Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 3 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP. Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, demifotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat. Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, piscina, parcare . Facilitati hotel: bar, restaurant, piscina, parcare Tratament: unitatea MEDICAL SPA din incinta hotelului, dispune de patru piscine cu apa sulfuroasa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda proprie, de adancime.
Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul hotelului sub forma de bufet.
Facilitati copii:
Facilitati copii: - copii cu varsta pana la 4 ani neimpliniti benefi ciaza de gratuitate; - copii intre 4 si 12 ani neimpliniti cazati in aceeasi camera cu parintii, achita 50% din pretul unui adult ; - copii cu varsta intre 12 si 14 ani achita 70% ; - copii cu varsta de 14-18 ani achita 80% din pretul unui adult; - a treia persoana adulta, cazata in camera dubla plateste tariful intreg.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.