Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Modernizat si reclasificat la 5 stele in anul 2013, hotelul este construit pe 5 etaje si pune la dispozitia turistilor 69 camere duble, 10 camere family si 12 apartamente, restaurant, bar, terasa, centru SPA, lift, rampa acces persoane cu deizabilitati, piscina exterioara cu apa de mare, plaja privata cu ponton plutitor, centru de conferinte, internet wireless, beach bar, parcare (in limita disponibilitatii). Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, aproape toate camerele hotelului au vedere spre mare. Restaurantul hotelului este compus din trei saloane cu o capacitate totala de 160 locuri si serveste o gama bogata de preparate din bucataria internationala si regionala. Localul se continua la exterior cu o terasa moderna, care ofera o panorama frumoasa asupra marii. Pentru relaxare, hotelul dispune de un Centru Spa modern, prevazut cu sala de fitness, sala de masaj si sauna. La exterior, oaspetii hotelului au acces la piscina exterioara cu apa de mare si plaja privata a hotelului, prevazuta cu ponton plutitor. Hotel Inter Venus este ideal si pentru turistii din segmentul business, fiind prevazut cu un Centru modern de conferinte. Salile sunt prevazute cu echipamente moderne si au capacitati intre 10 si 120 de locuri. Alte servicii: Room-service, xerox, fax, lransport al bagajelor la si de la camera, parcare pazita, spalatorie/calcatorie, inchiriere autoturisme etc. Baby sitting cu cadru didactic specializat, in cadrul locului de joaca interior, camera de bagaje. Camerele Duble Standard-pot fi cu pat matrimonial sau 2 paturi separate (twin). Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar. Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii. Camerele de 4* nu sunt dotate cu balcon. Suprafata: 20 mp. Family Room - formata din doua camere duble interconectate, dotate cu paturi matrimoniale. Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar. Capacitate maxima: 4 adulti. Suprafata: 40 mp Junior Suite este un apartament format din living cu fotolii, un dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Apartamentul are vedere frontala la mare si este dotat cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar. Apartamentul poate gazdui un numar maxim de 2 adulti. Suprafata: 40 mp Apartamentul este format din 2 Junior Suite care comunica printr-o usa. In fiecare apartament exista 2 livinguri, 2 dormitoare cu dressing, 4 bai (cate una langa fiecare dormitor si cate una la intrarea in fiecare Junior Suite) si balcoane cu vedere frontala la mare. Apartamentele sunt dotate cu instalatie de climatizare, telefon, 4 televizoare cu ecran plat, cablu TV, internet, minibar. In apartament se pot caza maxim 4 adulti. Suprafata: 80 mp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.