Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Cataleya este localizata intr-o zona linistita a statiunii Venus, la aproximativ 1,5 km de cea mai apropiata plaja de pe riviera romaneasca.

Descriere: Vila Cataleya este situata ideal, aproape de principalele puncte de interes din sudul litoralului. Oaspetii vilei vor descoperi o atmosfera placuta, eleganta si rafinament si profesionalismul unor servicii de foarte buna calitate indreptate catre satisfacerea celor mai inalte cerinte, toate intr-o locatie apreciata de catre turisti.
Din dorinta de a va face sederea de neuitat, unitatea turistica ofera numeroase facilitati incluse in tariful de cazare astfel: aer conditionat, internet wi-fi, frigider, uscator de par si articole de toaleta.

Camere: Vila Cataleya ofera 16 spatii de cazare, astfel;
- 8 camere duble superioare ,
- 3 camere duble matrimoniale,
- 3 camere duble de lux,
- 2 camere triple superioare.a
Capacitate totala : 34 adulti si 16 copii.

Facilitati camere:

-aer conditionat
- frigider
- tv cu programe prin cabli
- wi-fi gratuit pe intreaga proprietate
- articole de toaleta
- uscator de par
- baie cu cabina de dus
- minibar
- camere cu balcon


Facilitati unitate:

- acces la bucataria vilei
- parcare
- terasa/gradina
- posibilitati de gratar
- mobilier de gradina


Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.