Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro

   Str Nicolae Iorga 36, Venus, Constanta 905504, Venus Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Carmen Azzuro se afla in zona centrala a statiunii Venus, pe strada principala, cu acces la plaja si dig.

Facilitati hotel: receptie non-stop, sala de conferinte, lift, restaurant, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, jocuri si puzzle-uri, divertisment (muzica live, programe cu animatori pentru copii), piscina, bar, WI-FI gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, camera de bagaje, reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii.

Facilitati camere: aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, TV LCD, frigider, telefon, balcon, plasa de tantari, WI-FI gratuit.

Descriere camere:
aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, TV LCD, frigider, telefon, balcon, plasa de tantari, WI-FI gratuit.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, sala de conferinte, lift, restaurant, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, jocuri si puzzle-uri, divertisment (muzica live, programe cu animatori pentru copii), piscina, bar, WI-FI gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, camera de bagaje, reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii.

Locatie:
Hotelul Carmen Azzuro se afla in zona centrala a statiunii Venus, pe strada principala, cu acces la plaja si dig.

Servicii masa:
Mic dejun= in regim bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse .
Demipensiune = mic dejun+pranz/cina in regim bufet suedez -feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala cu bufet de salate, fructe si deserturi- apa, bauturi racoritoare, vinul casei, bauturi alcoolice(whisky,vodca si gin) si bere la draft oferite doar in timpul orelor de masa in cadrul restaurantului si la barul piscinei.
All inclusive light = mic dejun+pranz+cina in regim bufet suedez-feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala cu bufet de salate, fructe si deserturi-apa si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei (7:30-22:00), vinul casei, bauturi alcoolice(whisky,vodca si gin) si bere draft in intervalul 11:00-22:00 in cadrul restaurantului si la barul piscinei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Garden
Children playground
Business centre
Fridge
Smoking area
Non-smoking hotel
Toiletries
Kid-friendly
Beach view
Game activities
Free wifi in public area
Bathrobes
Shared lounge / TV area
Kids playground
Kids club
Mosquito net
Lockers

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.