Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vanatorul


Descriere

Pensiunea Vanatorul este situata in statiunea Vatra Dornei, judetul Suceava, Str. Negresti, Nr. 42A, la cca 800m de partia de ski, la 100m de telescaun si la 950 m de gara Vatra Dornei Bai.

Amplasarea este pe valea paraului Negresti pe drumul care duce la izvorul de apa minerala, fiind inconjurat de creste impadurite dar insorita pe timpul zilei.

Pensiunea Vanatorul poate fi locul ideal de sedere pentru sejurul dumneavoastra indiferent ca e vorba de concediul de odihna, o intalnire de afaceri sau o iesire la munte cu prietenii sau familia.Toate spatiile de cazare dispun de TV , baie cu grup sanitar si dus, saltele ortopedice tratate antiseptic, internet wifi


Pensiunea disoune de restaurant pana la 100 de locuri, terasa, foisor, casuta pentru petreceri.Restaurantul nostru va invita sa savurati preparate cu specific local, roamnesc si international intr-o atmosfera intima.

Avand o amplasare perfecta permite accesul pe jos la numeroase obiective turistice situate in Vatra Dornei: Muzeul Cinegetic, Muzeul Etnografic, Biblioteca, parcul central, partia de sanius, Pasul Tihuta cu Castelul Dracula.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.