Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Procopie si Elisabeta


Descriere

Amplasament: la 5 km distanta de statiunea Vatra Dornei, langa Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului.

Facilitati complex: complexul dispune de 80 de locuri de cazare, baza de tratament, restaurant modern si primitor, sala de conferinta.

Facilitati camere: tv color, frigider, baie propie.

Servicii masa: masa se asigura in cadrul restaurantului propriu, cu produse ecologice si retete traditionale din zona Bucovinei.
Masa este in sistem bufet suedez.

Servicii tratament: in baza de tratament se pot efectua proceduri de balneo-fizioterapie, kinetoterapie,masaj terapeutic si bai de plante.
Tratamentul se efectueaza de luni pana sambata, 4 proceduri.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
-copiii mai mici de 6 ani au cazarea si masa gratuita, fara pat;
-copiii cu varsta intre 6-13,99 ani au cazarea gratuita, fara pat; se achita obligatoriu 32 lei pentru masa; daca vor pat suplimentar platesc 35 lei.pers./zi;
Peste 14 ani platesc cazarea si masa obligatoriu; pat suplimentar 40 lei + masa 40 lei.

Nota:
Tratamentul se efectueaza de luni pana sambata si se acorda in baza urmatoarelor documente: bilet de trimitere de la medicul de familie, copie cupon de pensie sau adeverinta salariat, copie buletin.
Pentru a beneficia de tratament este obligatoriu ca turistii sa prezinte urmatoarele documente : trimitere de la medicul de familie sau specialist, dovada platii de catre institutie a CAS, talon pensie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Conference room
Fridge

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.