Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Vila Iulia este situate in zone centrale a oraeului Vatra Dornei, pe strada Runc numerul 3C, la 200 metri de E 576, care leage Suceava de Bistriea

Camere:Vila Iulia dispune de o capacitate de cazare de 10 camere in structura urmetoare: 2 apartamente, 6 camere cu pat dublu, 1 camere cu doue paturi, 1 camere single.
Doterile dintre cele mai moderne nu contrazic aerul clasic, elegant al decoraeiunilor, ambianea in camere este intime, celduroase ceea ca ve face se ve simeiei ca acase iar mobilierul de calitate ve va crea ambianea de confort, siguranee.Facilitati:Toate camerele sunt dotate cu televizor color, telecablu, telefon, frigider, baie proprie cu due.
In restaurantul nostru cu 60 de locuri puteei se petreceei clipe de relaxare servind din mancerurile tradieionale bucovinene sau cele din buceteria internaeionale.
Vatra Dornei fiind situat in mijlocul Carpaeilor Orientali, ofere posibilitatea ca intr-un sejur de cateva zile se vizitaei unele din bijuteriile eerii noastre:

-Menestirile din Bucovina - Putna, Voronee, Suceviea, Moldoviea, Humor, Dragomirna.

-Menestirile din Neame - Agapia, Neame, Veretec, Sihla, Sihestria.

-Maramuree - Cimiterul vesel de la Sepanea.

-Pasul Tihuea.

-Valea Bistrieei.

-Trasee montane in Rareu-Giumaleu, Celimani, Rodnei, Suhard.

-Muzeul cinegetic din Vatra Dornei.

-Muzeul de etnografie din Vatra Dornei.

-Parcul Naeional Celimani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.