Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dorna

   Vatra Dornei, Romania


Descriere

Hotel Dorna este situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc. Facilitati hotel: restaurantul (capacitate de 140 locuri), centrul Wellness si Spa, piscina interioara incalzita, saune (uscata, umeda, salina), frigidarium (camera rece), sala fitness, sala de conferinte (capacitate de 55 de locuri), loc de joaca pentru copii, internet gratuit, parcare gratuita. Hotelul Dorna are o capacitate totala de 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Deluxe si Suite Superior. Facilitati camere: televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cablu, internet gratuit WiFi si cablu, aparat aer conditionat, seif, minibar, halat si papuci de unica folosinta, produse cosmetice, priza pentru aparatul de barberit in baie, uscator de par, baie proprie cu dus, acces pe baza de cartela electronica. Servicii masa Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont. Facilitati copii Copiii cu varste intre 0 si 5.99 ani beneficiaza de gratuiatate la cazare, daca sta in pat cu parintii. Copiii cu varste intre 6 si 13.99 ani obligatoriu costul pentru pat suplimentar si masa. Copiii cu varste intre 14 si 17.99 ani obligatoriu costul pentru pat suplimentar si masa. Copiii cu varsta de 18 ani impliniti sau mai mult se pot caza doar in apartament.
Descriere camere:
televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cablu, internet gratuit WiFi si cablu, aparat aer conditionat, seif, minibar, halat si papuci de unica folosinta, produse cosmetice, priza pentru aparatul de barberit in baie, uscator de par, baie proprie cu dus, acces pe baza de cartela electronica.
Descriere facilitati:
restaurantul (capacitate de 140 locuri), centrul Wellness si Spa, piscina interioara incalzita, saune (uscata, umeda, salina), frigidarium (camera rece), sala fitness, sala de conferinte (capacitate de 55 de locuri), loc de joaca pentru copii, internet gratuit, parcare gratuita. Hotelul Dorna are o capacitate totala de 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Deluxe si Suite Superior.
Locatie:
Hotel Dorna este situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc.
Servicii masa:
Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.