Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calimani


Descriere

Hotelul Calimani are o capacitate de 290 de locuri. Restaurantul situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri. Pranz + cina fisa cont in valoare de 100 lei / zi / persoana. Tratament 2 proceduri/zi in valoare de 30 lei / zi / persoana. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri. Facilitati copii: cei intre 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita; achita 50% din valoarea meselor, copiii intre 6-14 ani achita 50% din cazare cu asigurarea de pat suplimentar si 50% din valoarea meselor, copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor achita tariful intreg. Se asigura pat suplimentar numai cu confirmarea prestatorului. Pentru turistii insotiti de animale de companie (trebuie prezentat la receptie carnetul de sanatate), se percepe o taxa de 20% din valoarea camerei. Este interzisa intrarea cu acestea in restaurant. Pentru refacerea sanatatii Vatra Dornei ofera factori naturali de cura precum: - izvoarele cu apa minerala carbogazoase, atermale, bicarbonatate, calcice, magnezice si sulfuroase - mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de CO2 - namolul de turba din zona Poiana Stampei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.