Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Pensiune Baile Puturoasa


Descriere

Baile Puturoasa (in maghiara BAzdAsssAArfAzrdo) se gasesc la 9 km de localitatea Vama, in judetul Satu Mare, la o altitudine 400 m, intr-o caldare cu diametrul de 4 km, a unui fost vulcan, in asa-numita microdepresiune Puturoasa, cu o clima blanda.
in jurul bailor se afla dealul La Comsa (652m alt.), Muntele Mic (1012m alt.) si Poiana Mesteacanului (723m alt).
Denumirea statiunii provine de la apa minerala sulfuroasa, care emana in atmosfera hidrogen sulfurat. Apa sulfuroasa este recomandata in tratarea bolilor reumatismale.
Izvoarele de ape minerale namoloase, bicarbonatate, cloruro-sodice, carbogazoase izoterme au un bogat continut in hidrogen sulfurat, sulfati, clor, iod, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier, etc., cu indicatii terapeutice in afectiuni reumatismale degenerative cronice, afectiuni reumatismale abarticulare cronice, afectiuni posttraumatice ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice cronice, afectiuni respiratorii si ORL, afectiuni ginecologice cronice si afectiuni dermatologice.
Centrul turistic dispune de bazine cu temperaturi diferite:
(34C-36C; 36C-38C) dar se poate opta si pentru bai individuale la vana, sauna cu aburi, sauna uscata, cafenea si o structura de cazare de 24 de locuri.
Tratamentele cu apa sulfuroasa se pot face pe tot parcursul anului, functionand in fiecare zi intre orele
10.00-21.00.
In zona Bailor Puturoasa se pot face drumetii montane prin traseele amenajate in padurea ce inconjoara statiunea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.