Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Deschis în 2006, modernizat in permanenta, Hotel Jakuzzi este locul ideal de cazare în Vama Veche. Aproape de plaja și departe de trafic si zgomot, este o alegere potrivită pentru familiile cu copii mici și nu numai. Cele 23 de camere duble sunt amenajate în stil shabby chic si îmbina nostalgia vechii Vami cu confortul contemporan. Apartamentele sunt spațioase, în stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu mai multi copii.
Descriere camere:
Spațios, cu hol de acces, living și dormitor, este cazarea ideala pentru grupuri. Dormitor cu pat matrimonial, living cu o canapea extensibila si un pat matrimonial, dressing și sifonier generoase.
Descriere facilitati:
Cele 23 de camere duble sunt amenajate în stil shabby chic și îmbină nostalgia vechii Vămi cu confortul contemporan. Apartamentele sunt spațioase, în stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu mai mulți copii.
Locatie:
Curtea interioara, spatioasa, este un refugiu cu vegetatie luxurianta, cu zone umbrite si gazon, cu hamace si sezlonguri. Închisă, oferă un plus de siguranta celor mici, care se pot bucura de locul de joaca. Este, poate, singurul hotel din Vama Veche care înca mai are vegetatie din abundenta si care considera armonia cu natura un „must have”.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.