Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare
Hotel SARA se incadreaza in categoria 3 stele, este situat in orasul Ticleni, a fost renovat, extins si deschis in august 2009.
Facilitati hotel
Are o capacitate de 46 locuri, in 20 camere cu doua paturi si 2 apartamente cu 3 paturi. Camerele mari, mobilate si decorate intr-un stil minimal permite folosirea ideala a spatiului. Camerele au cabluTV, minibar, baie cu dus si uscator de par, terasa, internet WIFI. Culorile calde si o atmosfera primitoare care destinde pe oricine, va imbie sa reveniti cu placere la noi.
Mic-dejun servit sub forma de bufet suedez (inclus in pretul camerei) sau la restaurant ` a la carte`, servit intre orele 7.00 - 10.00.
Receptia hotelului deschisa permanent, de unde puteti obtine informatiile dorite in limbile romana, engleza, italiana.
Plata se poate face prin transfer bancar, card sau numerar la receptie.
Apel de trezire si comanda taxi, serviciu gratuit.
Parcare privata, pazita, serviciu gratuit.
Piscina exterioara, sezlonguri, umbrele, serviciu gratuit.
Primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, serviciu gratuit.
Pastrarea obiectelor de valoare, serviciu gratuit.
Internet Wireless, serviciu gratuit.
Bar de noapte, capacitate 70 locuri
Sala de conferinte, 50 locuri
Sala multifunctionala, pentru mese organizate, seminarii, traininguri, cocktailuri, banchete, capacitate 400 locuri
Restaurant, capacitate 100 locuri, cu bucatarie traditionala si internationala, unde se imbina calitatea, rafinamentul si bunul-gust cu un meniu bogat si diversificat, preparate de personal cu experienta.
Terasa exterioara pe malul piscinei, capacitate de 200 locuri, ideala pentru evenimente in aer liber.
Piscina exterioara, inconjurata de flori, arbusti decorativi si gazon natural, dotat cu bar pentru deservirea clientilor din bazin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.