Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Alexandra


Descriere

Limenas este capitala insulei Thassos, remarcandu-se prin plaje frumoase si panorame montane incredibile, baruri, cafenele si restaurante.Localizare
Vila Alexandra este situata in centrul statiunii Limenas, la numai cateva minute de mers pe jos de plaja. Distanta fata de aeroportul din Kavala este de aproximativ 25 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Vila dispune de camere tip studio pentru 2 sau 3 persoane. Restaurantele, tavernele, magazinele de suveniruri si supermarket-ul se afla si ele la doar cateva minute de mers pe jos de vila. Vila ofera servicii de self-catering. Optional se poate alege mic dejun, pranz sau cina, servite la Taverna Mythos.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.