Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este locul perfect pentru o vacanta intr-un loc linistit, dar in acelasi timp aproape de taverne si magazine, inconjurat de gradini de maslini la mai putin de un minut distanta fata de plaja.

Localizare

In Skala Sotiros, în mijlocul unei păduri de măslini (unii mai vechi de 1000 de ani),Vila Vranas este un recomandată familiilor cu copii. Satul Skala Sotiros este în imediata apropiere, sunt cu aproximaţie 200 de metri până în centrul satului, care are două-trei taverne cochete. Vila este situată la 100 m distanţă de plajă, între plajă şi hotel este o stradă secundară, puţin circulată. Plaja publică este micuţă, cu nisip fin, intrare lină în mare (există un bar pe plajă, contra cost). 

Structură vilă

32 de unități de cazare împărțite în trei corpuri cu vedere către piscină, grădină sau munte.  Structura maximă de ocupare este de 2 adulți şi 2 copii (0-11.99). Toate camerele au pat matrimonial şi o sofa extensibilă (confortabilă pentru doi copii).

Facilități vilă

Piscină cu secțiune pentru copii, bar la piscină, tavernă, camere cu suprafete  între 35 şi 40 mp, incluzând baia şi balconul; 2 etaje (fără lift), internet Wifi în spațiile publice, spaţiu de joacă exterior pentru copii. 

Facilități cazare

Grup sanitar propriu cu du, chicinetă dotată cu veselă,uscător de păr; seif (gratuit),minifrigider (gratuit)gol, televizor (satelit),aparat de aer condiționat, gratuit, gresie.

Self catering

Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.