Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rania Studios&Villa


Descriere



Localizare

Unitatea de cazare se află în stațiunea Skala Potamia, la aproximativ 15 kilometri de Limenas (capitala insulei Thassos).

Rania Studios

Localizare: Studio-urile Rania se află la 300m distanță de centrul stațiunii Skala Potamia și la 100m de plaja din Skala Potamia.

Rania Villa

Localizare: Vila este situată la 70m distanță de plaja cu nisip, în centrul stațiunii Skala Potamia, la 300m distanță de Rania Studios.

Facilități cazare

Rania Studios: WiFi gratuit, loc de joacă, parcare, gradină, zonă pentru grătar. La 20m distanță se află un super market și stația de autobuz.

Rania Villa: Vila dispune de camere family cu balcon si vedere parțială către mare și 1 cameră family la parter cu terasă.

Facilități camere

Rania Studios: Studio-uri 2-4 persoane; chicineta, aer condiționat(contra cost 5€/zi), TV, frigider, seif, baie cu duș, uscător de păr. Toate studio-urile au balcon.

Rania Villa: Dormitor, zonă de relaxare, chicinetă, canapea extensibilă, frigider, TV, aer condiționat(contra cost 5€/zi), WiFi gratuit, baie cu duș.

Plaja

În Skala Potamia plaja este cu nisip fin, este largă și intrarea în mare este foarte lină, fiind recomandată pentru familiile cu copii. Plaja este marginită de nenumărate taverne, restaurante, cafenele, magazine cu suveniruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.