Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thassos Grand Resort 5*


Descriere

Tarif persoana in camera dubla cu mic dejun / 7 nopti : 456 euro

Thassos Grand Resort 5*
Thassos Grand Resort oferă acces direct la o plajă privată din Thassos și are 2 piscine în aer liber, un restaurant bufet cu numeroase meniuri mediteraneene autentice, o tavernă tradițională grecească, un bar pe plajă și un bar la piscină.

Toate camerele, apartamentele și vilele de la Thassos Grand Resort sunt spațioase și prevăzute cu mobilier elegant și facilități moderne. Fiecare are baie privată cu duș și cadă. Fiecare tip de cameră este echipat cu TV cu ecran plat de 43 inch. Unele unități includ o cameră de zi spațioasă, cu canapele confortabile. Puteți să admirați vederea la grădină, la munte sau la mare. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Având vedere la Golful Agios Giannis Lukas, Restaurantul Olympus pregătește un mic dejun bogat. Taverna Dionysos propune rețete mediteraneene rafinate realizate cu ingrediente alese cu atenție. Oaspeții pot să se relaxeze la piscină și să savureze o mare varietate de băuturi reconfortante sau cocktailuri de semnătură la lounge bar.

Tariful include:
-cazare 7 nopti cu mic dejun


Tariful nu include:
-asigurarea medicala si storno
-transportul
-taxa locala ( se achita obligatoriu la receptia hotelului )
-alte cheltuieli nespecificare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.