Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PRINCESS GOLDEN BEACH (fost H.Ioannis)


Descriere

Situat pe una din cele mai frumoase plaje din Thassos, Hotelul Princess Golden Beach te invita sa te bucuri de un sejur relaxant, intr-o minunata locatie. Faciliati hotel
Hotelul Princess Golden Beach a fost renovat recent si dispune de receptie, restaurant, piscina, bar la piscina.

Localizare
Hotelul Princess Golden Beach este situat la doar 50 de metri de plaja Golden Beach din Thassos. Renovat în 2015, este primul hotel all inclusive din zona. Pentru oaspeții care doresc sa exploreze natura virgină a insulei, Princess Golden Beach Hotel este la doar 4 km distanță de satul tradițional, pitoresc Panagia, cu izvoarele de apă și plantație verde. Capitala Insulei de afla la doar 12 km distanta, iar statia de autobuz la 50 de metri de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.